25/10/09

Εντυπώσεις από μια πρώτη, σύντομη περιπλάνηση στον κόσμο των bloggers…..

Αρχές του 2008 όταν πρωτοάκουσα για τον κόσμο αυτό, μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και έτσι επιχείρησα και ‘γω να εισέλθω…Από την αρχή όμως, μια σκέψη ήταν καρφωμένη στο μυαλό μου, μια σκέψη που με έκανε να αποθαρρύνομαι… "άλλη μια μορφή απομόνωσης, άλλη μια οσμή μοναξιάς, άλλη μια απόπειρα αναζήτησης του χαμένου νήματος, αυτού που θα έπρεπε να ενώνει όλους τους ανθρώπους, όλο τον κόσμο". Έτσι η προσπάθεια διεκόπη. Φέτος, λίγο η επιρροή ενός φίλου (επηρεάζομαι εύκολα γμτ), λίγο η γοητεία του αγνώστου, λίγο και αυτή διάθεση η καλή που από την άνοιξη ψάχνω να βρω (διάθεσηηηηηη;; πού είσαι ορέ βρωμοθήλυκο;;;; αχ, αν σε πιάσω θα σε σακατέψω, παλιοσουρλουλού!! ), όλα αυτά τέλος πάντων με έκαναν να επιστρέψω. Μετά από αρκετό καιρό περιπλάνησης στα καντούνια της μπλογκόπολης, αυτές είναι οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις μου:
(Να τονίσω ότι τα παρακάτω αποτελούν απλά μια προσωπική άποψη και τίποτα παραπάνω)

1) Οι περισσότεροι μπλόγκερς (είναι) άνθρωποι μοναχικοί και ιδιαίτερα ευαίσθητοι, πολύ ευαίσθητοι, γι’ αυτό και όχι τόσο συνηθισμένοι....ε όχι και εξωγήινοι!
2) Αγαπούν τη θάλασσα, πολύ, πάρα πολύ, παντού φωτογραφίες με τη θάλασσα
3) Γράφουν υπέροχα, θεέ και κύριε, τι κείμενα!
4) Είτε στην Ελλάδα έχουμε πάρα πολλούς ποιητές ή όλοι οι έλληνες ποιητές έγιναν μπλόγκερς!
5) Οι περισσότεροι μπλόγκερς είναι και εξαιρετικοί φωτογράφοι (ή κατά το προηγούμενο, όλοι οι έλληνες φωτογράφοι έγιναν μπλόγκερς!) χεχε ;)
6) Συχνά χρησιμοποιούν ως ψευδώνυμα λέξεις που παραπέμπουν σε παραμύθια και μυθολογία.
7) Εκτός του ότι γράφουν και φωτογραφίζουν υπέροχα, είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι, με βαθιά, πολυδιάστατη σκέψη, συχνά ευφυείς
8) Αγαπούν την επικοινωνία και τον διάλογο
9) Μιλούν πολύ. Τι πολυλογία είναι αυτή παναΐα μου!!!!!
10) Είναι ‘ψαγμένα’ άτομα , ανήσυχα και οι περισσότεροι μορφωμένοι με καλλιτεχνικές κλίσεις.
11) Έχουν καλή καρδιά….όχι?? Έχουν, έχουν, ξέρω ‘γω. Έχω ένστικτο :)

Κείμενα, Ποιήματα, Φωτογραφίες, Ζωγραφιές, Καλλιτεχνήματα, Δημιουργήματα, Μουσικές, Γνώσεις, Απόψεις, Θέσεις, Αντιθέσεις, Ευαισθησίες, Ευαισθησίες, Ευαισθησίες, Όλα μου δείχνουν ότι είστε πραγματικά άνθρωποι ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ και χαίρομαι που σας συναντώ, έστω και έτσι. Από εδώ και με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να σας πω και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που είστε τόσο φιλόξενοι αφήνοντας μας, εμάς τους ξένους, να σεργιανίζουμε στα σπίτια σας, χωρίς πολλές φορές να ρωτάμε.
Μου αρέσει να κάθομαι να σας διαβάζω, να ακούω τις μουσικές σας, να ταξιδεύω στα μέρη σας, και ο λόγος που καμιά φορά δεν μιλώ είναι γιατί με πονάνε πολύ τα λόγια που γεννιούνται και πεθαίνουν στις οθόνες.
Όπως και να ‘χει, τουλάχιστον έμαθα πως στη χώρα τούτη υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που δεν σταματούν να προσπαθούν, να αγωνίζονται, για έναν κόσμο όμορφο...Υποκλίνομαι.

Την παρακάτω μελωδία την άκουσα έχτες τυχαία για πρώτη φορά νομίζω, στο εξαιρετικό μπλογκ της Margo την οποία θα ήθελα πολύ για αυτό να ευχαριστήσω :))
 
Αφιερωμένη από εδώ σε όλους τους μπλόγκερς, με αγάπη.
 

2 σχόλια:

ξωτικό είπε...

τι να πω χριστιανή μου τα είπες όλα !!! ααααχ με ξεκούρασες !!
εγώ πάντως τρέχω και δεν φτάνω απο τότε που έμπλεξα καθ'ότι καθόλου μοναχική κι άντε να τα προλάβεις όλα!!!!

φτερό στον άνεμο... είπε...

Αχ βρε ξωτικούλι πλάκα έχεις! Τι να πω και 'γω η τρελή; Μπράβο!...που τρέχεις και δεν φτάνεις! Πα να πει, είσαι ζωντανή!
Και πάλι Μπράβο!...που είσαι, ή μάλλον που δεν είσαι, μοναχική!...γιατί υπάρχουν και κάποιοι άαααλλοι (καλιώρα του λόγου μου) που ειιιιιίναι... "κλάφτα Χαράλαμπε" !!!