6/12/09

Εμβολίων συνέχεια: θάρρος ή αλήθεια;

Μόλις το είδα και για ακόμη μια φορά προβληματίστηκα. Μιλάει η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας: έστω και τα μισά από όσα λέει να είναι αλήθεια, τότε....; 

8 σχόλια:

ξωτικό είπε...

Ti βάσανο.το έχω δεί κι εγώ και δεν ξέρω τι να κάνω
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΡΕ ΓΜΤ !!!!

φτερό στον άνεμο... είπε...

Αχ τι τραβάτε κι εσείς οι μανάδες!! Και δεν μου λες ξωτικούλι μου, είναι το παιδί σχολείο κι εμείς σερφάρουμε πάλι;;Άντε να μαγειρεύουμε και κανένα φαγητό!!!

kryos είπε...

Εμείς να μην εμβολιασθούμε ...ας ειμαστε στο ταξίδι χωρίς δίχτυα προστασίας :) τι λές ? :)

ξωτικό είπε...

Aααα εσύ με ποιόν είσαι τώρα;;; με μένα η με το θηρίο που έλεγε κι ένα παλιό ανέκδοτο(που δεν το θυμάμαι μη με ρωτήσεις)
κοζτάμ πρασσόπιτα έφτιαξα (και άνοιξα και το φύλλο !!!!!!παρακαλώ
είσαι ακόμα όρθια;;;)
τι άλλο θές πιααααααααααα ;;;;;
νύχταααααα !!

φτερό στον άνεμο... είπε...

Kryouli μου καλέ, το μόνο εμβόλιο με το οποίο υπήρχε ποτέ περίπτωση στο μέλλον να εμβολιαστώ, είναι το εμβόλιο για τη λύσσα, αλλά όχι οποιαδήποτε, μόνο αυτή των ανθρώπων. Αν βγει ποτέ τέτοιο εμβόλιο θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Μέχρι τότε εννοείται δεν ακολουθούμε καμιά 'οδηγία' από το μπουλούκι ηλιθίων που αυτοβαφτιζονται σωτήρες.
Και στο ταξίδι μας, ναι, έχεις πολύ δίκιο, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η απουσία τέτοιων προστασιών!

φτερό στον άνεμο... είπε...

Ξωτικούλι.....ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ;;;;; ή βουίζουν τ' αφτιά μου;;;
Ε εσύ δεν είσαι ξωτκό παιδάκι μου, ο Μαμαλάκης με φτερά στο δάσος είσαι!!! Άκου λέει άνοιξε και το φύλλο!!!!!! Ε τι πω;;; Με αποστόμωσες!!! Όχι θα το πω δηλαδή, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!! Και εις ανώτερα!! (τι εις ανώτερα δηλαδή! αν το φύλλο ήταν έτοιμο θα σου έλεγα, αλλά τώρα;;) Δεν λέω τίποτα, μόνο αυτό... Εύγε ξωτικούλι!!!!

arc en ciel είπε...

Φιλενάδα, δεν μου φαίνεσαι και τόσο τεμπέλα. Μπαίνεις βγαίνεις σε blogs, επικοινωνείς , σχολιάζεις, οι τεμπέληδες είναι μόνο αραχτοί και βαρυούνται και τις πολλές κουβέντες. Εχεις δε και δύο εξαιρετικά blogs, άρα δημιουργείς, προσπαθώντας να καλύψεις κάποια μοναξιά, ίσως, ναί? Αλλά οι περισσότεροι το ίδιο αισθανόμαστε αλλά λίγοι προσπαθούμε να την καλύψουμε έστω και μέσα από ηλεκτρονική επικοινωνία και παράλληλα δημιουργία. Γράφεις και όμορφα το ξέρεις? Ίσως γιατί δεν είσαι δήθεν και λές τις αλήθειες σου με το όνομά τους ,αλλά με χαριτωμενιά.
Να είσαι καλά και να έχεις μια καλύτερη χρονιά, γεμάτη συναίσθημα και αγκαλίτσες.

φτερό στον άνεμο... είπε...

Φιλενάδα μου καλή, μην τα λες, μην τα λες, θα βγουν να με μαζέψουν! Σκαστή είμαι!!!...
Να σοβαρευτώ ε;; Ξέρεις, τα έχασα λίγο απ' τα ωραία λόγια που διάβασα..Ευχαριστώ πολύ, για όλα. Τους δήθεν είναι αλήθεια δεν τους αντέχω, μακριά, μακριά, και 'γω μη νομίζεις, το παλεύω, γιατί, όταν όλα γύρω σου είναι δήθεν, σε παίρνει και 'σένα η μπάλα! Τι να κάνουμε όμως, προσπαθούμε...
Και μοναξιά ναι, ουυυυυυυυυ, πόση υπάρχει, γέμισε ο κόσμος. Μα είναι πάντα έτσι;; Μήπως φταίμε κι εμείς λίγο; Παντού γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι με τις ίδιες ακριβώς ανάγκες. Θα ήμουν πολύ αχάριστη αν μιλούσα για μοναξιά..μάλλον ανησυχία θα το ονόμαζα...ή κενότητα...ή μοναχικότητα την οποία έχω άααααφθονη! Φέτος όμως θα προσπαθήσω να τη στείλω διακοπές, μακριά!
Καλή μου Ζωή, εύχομαι από καρδιάς, να είναι αυτή η χρονιά για σένα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις και όμορφες αλλαγές..και συναίσθημα και αγκαλίτσες βεβαίως βεβαίως!!
Καλή Χρονιά :))))