16/3/08

Αν νομίζετε πως με ένα ηλίθιο συνέδριο και με μια τεράστια σημαία πάνω από το κεφάλι του προέδρου σας άλλαξε κάτι, τότε έχετε μείνει πολύ πίσω. Αλλά και εσείς της ΝΔ μη χαίρεστε, μια απ' τα ίδια σκατά είστε και 'σεις, της ίδιας ποικιλίας. Ε λοιπόν αλληλοφαγωθείτε τώρα να ησυχάσουμε. Καλή σας όρεξη. Έκανα το λάθος και σας ψήφισα, και εσάς και τους άλλους. Όμως βαρέθηκα τη σαπίλα σας. Είκοσι χρόνια με τους ίδιους μαλάκες και είπαμε να αλλάξουμε. Ωραία. Αλλάξαμε. Κάθε αλλαγή βέβαια έχει το ρίσκο της, ειδικά όταν γνωρίζεις πως τα 'νέα' σου ρούχα τα πήρες από το καλάθι των απλύτων. Λυπάμαι που εκφράζομαι έτσι μα έτσι αισθάνομαι. Έλεος! Μπουχτήσαμε! Νομίζω πως τόση διαφθορά ούτε και οι διεφθαρμένοι δεν την αντέχουν.
Στα δύσκολα πρέπει να τολμάμε, μπορεί να 'κερδίσουμε', μπορεί και η πιθανότητα να χάσουμε να είναι πολύ μεγαλύτερη, το σίγουρο όμως είναι πως θα έχουμε προχωρήσει, πίσω ή μπροστά δεν έχει σημασία, αρκεί να ξεφύγουμε από τον βούρκο στον οποίο έχουμε κολλήσει.
Δεν πρόκειται να το σκεφτώ άλλο. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ψηφίσει ένα μικρό κόμμα, αυτή τη φορά όμως θα το κάνω, χωρίς κανένα δισταγμό και αμφιβολία. Θα μου πείτε, θα αλλάξει κάτι; Δεν θα πω ναι, μα ούτε και όχι, γιατί θέλω να ελπίζω και γιατί αύριο, όταν ξανά θα είμαι οργισμένη, δεν θέλω να ντρέπομαι ΞΑΝΑ για αυτό που εγώ με την ψήφο μου στήριξα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: